O podjetju LineaTech d.o.o.

Smo ponudnik tehnoloških rešitev s področja avtomatizacije procesov v industriji.

Podjetje je povsem razvojno usmerjeno, ker stremimo k neprestanemu razvoju v želji in cilju, da strankam in partnerjem ponudimo najkakovostnejše storitve in produkte s področja procesne avtomatizacije ter s področja informatizacije procesov.

Naše izkušnje se nanašajo predvsem na najbolj zahtevne projekte v farmacevtski industriji, ki se od ostalih vej industrije loči po visokem nivoju avtomatizacije in za branžo specifični in zahtevni validaciji delovanja, ter dokumentiranju le-tega.

Projekte avtomatizacije obvladujemo na vseh nivojih. Od načrtovanja vodenja, izvedbe do kvalifikacije obratovanja.  Pri izvajanju projektov pa uporabljamo produkte ter rešitve različnik ponudnikov in proizvajalcev.
Kljub mladosti imamo na področju avtomatizacije in informatizacije procesov večletne izkušnje, ki se izražajo skozi uspešno izvedene projekte. To dokazujejo naše številne reference in izkušnje, ki smo jih pridobili na najrazličnejših projektih.

Pri načrtovanju in izgradnji sistemov vodenja za farmacevtsko industrijo se ravnamo po smernicah in priporočilih GAMP (Good Automated Manufacturing Practice),  ki jih izdaja organizacija ISPE (International Society for Pharmaceutical Engineering) in GMP priporočil in smernic, ki jih izdaja ameriška organizacija FDA (Food and Drug Administration).

Po načelih dobre inženirske prakse načrtujemo, izvajamo in dokumentiramo tudi projekte iz drugih industrijskih branž (energetika, IT projekti, varovanje okolja, …).

Projekte avtomatizacije obvladujemo na vseh nivojih. Od načrtovanja vodenja, izvedbe do kvalifikacije obratovanja.

 
Ponujamo tudi rešitve »na ključ« kjer naročniku ponudimo celostne rešitve vodenja, od najnižjega do najvišjega nivoja vodenja, vključno z izvedbo elektro-projekta, elektro-inštalacije in ožičenja, pri čemer sodelujemo s priznanimi slovenskimi elektro-montažerskimi in projektantskimi podjetji.

Naše vodilo je, da naša relativno kratka prisotnost na trgu ni ovira, temveč vidimo našo mladost kot prednost, saj smo kod mlado podjetje »odprte glave« in pripravljeni na nove izzive na vseh področjih z uporabo najnovejših, modernih tehnologij vodenja in računalništva.

Podjetje Lineatech d.o.o. z vso odgovornostjo zagotavlja kvalitetno ter pravočasno izvedbo svojih projektov na vseh nivojih, tako tehnično kot dokumentacijsko.
V popolnosti stojimo za svojimi projekti in naročnikom nudimo polno podporo ves čas delovanja sistema. Vse našteto pa lahko potrdijo tudi številni zadovoljni naročniki.

Večletne izkušnje na različnih projektih in z različno opremo, ter pozitiven odziv in zaupanje naročnikov so nam v ponos in tudi vodilo za prihodnost.

Delo, ki ga radi opravljamo in se trudimo opravljati dobro, ter vrednote, ki jih gojimo in cenimo sami, iščemo tudi pri naših naročnikih, ki znajo ceniti enake vrednote kakor mi.Igor Hrašovec, univ. dipl. inž. el.
    direktor LineaTech d.o.o.

 

 Novice

  • 12.1.2012

    Nova predstavitvena brošura podjetja

    Podjetje LineaTech d.o.o. je v izdalo novo predstavitveno brošuro!…več
  • 16.8.2011

    Podjetje LineaTech d.o.o. avtomatizira proizvodno linijo s Siemens Simotion opremo

    Podjetje LineaTech d.o.o. v sodelovanju z Lajovic Tuba d.o.o.……več